Computer cursus: omgaan met uw eigen computer
Computer training en training Microsoft Office

U bevindt zich hier: HOME > Cursus Computer

Cursus en training in Amsterdam: LearningtrainEnglish courses Illustrator, Photoshop, Dreamweaver, Flash, Microsoft training

Computer cursus: omgaan met uw computer & computer hulp
Leer efficiënt omgaan met uw computer en er meer plezier aan beleven

Illustrator cursus artwork, tekenen met Illustrator

v.a. € 100,- ex. BTW
Boek precies de tijd die u nodig hebt

Misschien hebt u nog niet veel ervaring met het werken met een computer. Of u wilt een cursus volgen en denkt nog niet genoeg te weten om eraan mee te kunnen doen. Het is ook mogelijk dat u merkt dat u niet voldoende kennis hebt van uw computer om bijvoorbeeld software te installeren of een virus te verwijderen. Wij helpen u leren hoe uw computer werkt met een computer cursus op maat. U leert precies wat u wilt.

  • Cursusduur

  • Tarieven

  • Inclusief

Persoonlijke training: bepaal zelf de duur
U mag zelf weten hoeveel uur u reserveert. Het kan natuurlijk wel handig zijn om hierover te overleggen.
Bel 020 6820080 om te bespreken wat u wilt leren, zo kunnen we u helpen om een goede inschatting te maken van het aantal uren dat u nodig hebt. En dat kan minder zijn dan u misschien denkt.

Persoonlijke training
€ 100,00 exclusief BTW per uur
€ 121,00 inclusief 21% BTW per uur

Meer dan 10 uur boeken? Vraag om een offerte en bel 020 6820080 of stuur een bericht naar .

Deze cursus is inclusief
Cursusgeld

Voor training op maat is geen lesmateriaal beschikbaar: er kan geen lesmateriaal voor elke cursist afzonderlijk worden geschreven. We helpen u wel met aantekeningen maken en het maken van de samenvatting.

De software regelt u natuurlijk zelf: u installeert een trial van 30 dagen of koopt software.

Computer Cursus Introductie

Tijdens sollicitaties wordt er voortdurend om computervaardigheden gevraagd. Er wordt van uit gegaan dat u die hebt. Als u altijd in de buitendienst hebt gewerkt en een computer vrijwel alleen voor e-mails en internet gebruikte is de kans groot dat uw kennis wat achterloopt. Met behulp van training op maat bent u snel bij. Sommige cursisten hebben nog nauwelijks een computer opgestart. Het is elke keer leuk om ze te leren hoe het werkt. U bent de eerste niet!

Doel van deze cursus

Het doel is om zelfverzekerder een computer te gebruiken. U mag uw eigen laptop meenemen, dan kunnen we ook kijken of erop iets moet worden aangepast.Na deze training kunt u met een gerust hart (en plezier!) aan de slag.

Wat hebt u nodig?

Nodig tijdens de les en oefenen.

Tijdens de les
Tijdens de les kunt u onze computers gebruiken waarop de software natuurlijk is geinstalleerd. Maar u mag ook uw eigen laptop meenemen.

Tijdens oefenen thuis / op het werk

Tijdens uw computer training leert u precies wat u nodig hebt. U kunt alle vragen stellen die u wilt. U kunt ook van tevoren vragen insturen zodat uw docent zich zonodig kan voorbereiden. Speciale elementen en onderdelen worden tijdens uw les besproken. We helpen u met het maken van aantekeningen, als u wilt. Persoonlijke training scheelt u tijd en geld: u hebt in uw eentje les en leert precies wat u nodig hebt.

Computer les

De meeste mensen hebben tegenwoordig een computer en weten hoe ze ermee om moeten gaan. Toch is er nog een grote groep mensen die niet precies weet hoe een computer werkt of die graag meer wil weten van computers. Voor hen is deze computertraining geschikt.

Kennismaken met de computer

Tijdens deze cursus leert u de basis van computers: zo kunt u er straks goed mee omgaan. Hoe zet u hem aan en uit, waar zitten handige functies en hoe gebruikt u de meest voorkomende programma's? Wat zijn mappen, hoe maakt u ze aan? Zijn ze nodig? Waar slaat u bestanden op? Al dit soort zaken kan aan bod komen: u bepaalt wat u leert.

Anti-virus en virusbescherming

U hebt vast van computervirussen gehoord. En u kent vast mensen die een computervirus hebben gehad. Misschien had u er zelf wel een, of hebt u er een. U kunt bij ons leren hoe u ze verwijdert en hoe u een slimme bescherming tegen virussen instelt.

Software installeren en de-installeren

Naarmate de tijd vordert zult u programma's willen leren gebruiken. Deze zult u moeten installeren. Een programma dat u niet bevalt moet u deinstalleren. Hoe dat gaat leert u tijdens de computer training. U mag uw eigen computer meenemen om dit op te doen.

Internet veilig gebruiken

U kent waarschijnlijk internet. En u en uw kind willen hier veilig gebruik van maken. Het is handig om te weten wat er mogelijk is om u te beschermen. Niet alleen uzelf: ook uw computer. Zo haalt u minder snel akelige dingen als een virus, worm of trojan binnen.

Dataopslag en backups

Steeds meer mensen raken afhankelijk van hun computers voor opslag van data. Bedrijven zijn afhankelijk van een goed georganiseerd systeem, maar ook voor particulieren kan het een ramp zijn als de computer het opgeeft.
Leer slimme backups maken en ook tips en trucs om u in de toekomst extra productief te maken.

Kennismaken met het besturingssysteem

Een besturingssysteem is hetgene dat ervoor zorgt dat er iets met de computer gedaan kan worden. Het verzorgt de interactie tussen u en de machine.

Hoe het besturingssysteem werkt en hoe u het kunt bijhouden kunt u tijdens de training leren.

Extra's

Hebt u problemen met uw computer? Dan kunt u ons ook inschakelen. We kunnen samen met u proberen te achterhalen wat het probleem is. Denk aan het niet willen starten van een programma of of het niet meer kunnen gebruiken van bepaalde functionaliteiten. Ook programma's installeren of het register schonen hoort hierbij.

 

Reviews van deze cursus

Van mijn vader!

Mijn vader is nog niet echt klaar om zelf via een website te mailen dus ik doe dit voor hem: met zijn bijna zeventig jaar is hij inmiddels wel zelf aan het typen en stelt mails op, compleet met de vakantiefoto's! Ik denk dat ik zelf dus maar een Photoshop cursus moet gaan doen :)
Marlies Kooy

Buitendienst

Ik had nog nooit een computer gebruikt want werkte in de buitendienst. Ik moest worden omgeschoold vanwege mijn leeftijd en zit nu binnen, voor een computer. Het lukt! Ik ben ook blij met de Word training, dit gaat allemaal lukken.
Piet de G.

Fear

My main reason to not use computers was fear. Thought I would press the wrong buttons, that it would crash or that it would get a virus. But it was real easy. I learned a lot. You very were patient! I still don't have a computer but now I am less scared to touch my husband's laptop and look: I am filling out this little form! (husband looking over shoulder).
Gemma Roy

Grip

Na mijn baan als trucker moest ik worden omgeschoold. Nooit een computer aangezet zelfs. Maar ik weet nu hoe het moet en hoe ik dingen kan aanzetten en weer uit. Ik heb een beetje grip op de computer. Bedankt.
K. Warmerdam

Leuk

Ik vond het heel leuk!
Koen de Ridder

Snel contact?

HotMail en Gmail plaatsen onze reactie vaak in een verkeerde map of verwijderen hem. Bel ons als u geen snelle reactie ontvangt.

Naam


Vul uw naam in.

Emailadres


Vul uw email adres in.Ongeldige opmaak.

Vul uw reactie in


Vul een reactie in.

Liever bellen?
Dat kan natuurlijk ook.
020 6820080

Ik schrijf
me in!

Terug naar boven