Cursus Internet: slim surfen, instellingen
Illustrator, Photoshop, webdesign, grafisch vormgeven

Computer training en training Microsoft Office

U bevindt zich hier: HOME > Cursus Internet

Cursus en training in Amsterdam: LearningtrainEnglish courses Illustrator, Photoshop, Dreamweaver, Flash, Microsoft training

cursus internet, slim internetten, veiligheid en plezier
leer omgaan met internet veiligheid of facebook gebruiken, leer precies wat u nodig hebt

Illustrator cursus artwork, tekenen met Illustrator

v.a. € 100,- ex. BTW
Bepaal zelf hoeveel tijd u boekt

Soms is het lastig om op een slimme manier dingen op internet te vinden. Of weet u misschien niet hoe u bestanden kunt downloaden en opslaan. Wat zijn handige instellingen, waar moet u op letten en wat is veilig? Hoe werkt een firewall? Wat zijn cookies? Al die zaken komen aan bod tijdens uw internetles. U boekt hem per uur en daarin mag u alles vragen wat u wilt. Efficiente training dus, heel veel tijd zult u niet hoeven boeken.

  • Cursusduur

  • Tarieven

  • Inclusief

Persoonlijke training: bepaal zelf de duur
U mag zelf weten hoeveel uur u reserveert. Het kan natuurlijk wel handig zijn om hierover te overleggen.
Bel 020 6820080 om te bespreken wat u wilt leren, zo kunnen we u helpen om een goede inschatting te maken van het aantal uren dat u nodig hebt. En dat kan minder zijn dan u misschien denkt.

Persoonlijke training
€ 100,00 exclusief BTW per uur
€ 121,00 inclusief 21% BTW per uur

Meer dan 10 uur boeken? Vraag om een offerte en bel 020 6820080 of stuur een bericht naar .

Deze cursus is inclusief
Cursusgeld

Voor training op maat is geen lesmateriaal beschikbaar: er kan geen lesmateriaal voor elke cursist afzonderlijk worden geschreven. We helpen u wel met aantekeningen maken en het maken van de samenvatting.

De software regelt u natuurlijk zelf: u installeert een trial van 30 dagen of koopt software.

Cursus Internet Introductie

Tijdens deze internet cursus leert u wat browsers zijn, goede instellingen en waar u op moet letten als u op internet bezig bent. De cursus is training op maat: u mag zelf weten wat er wordt uitgelegd. En: u mag uw eigen laptop meenemen om op te werken. Dan kunnen we u helpen met uw eigen computer. Ook emails kunnen aan bod komen, werken met Gmail, HotMail en Outlook, alles wat met internet te maken heeft. Maar als u een uitstapje wilt naar software als Word of Excel kan dat ook: alles kan gekoppeld worden.

Startdata & inschrijving

Locatie

Cursus ideeën

Liever eerst contact?

TIP Deze cursus is perfect als u nog maar net met internet kennis hebt gemaakt, of voor kinderen die u bewuster wilt maken van hoe ze internet en sociale media gebruiken. Als ouder mag u dan meekomen.

Doel van deze cursus

Doel is om zelfverzekerd internet op te gaan. Browser instellingen, veiligheid, slimme functies en verborgen trucs: na deze training weet u waar u op moet letten.

Voorkennis

Er is geen voorkennis voor deze training nodig: u kunt zo meedoen. Bent u toch onzeker over bepaalde zaken? Stel uw vragen zodat we u daarmee kunnen helpen.

Wat hebt u nodig?

Nodig tijdens de les en oefenen.

Tijdens de les
Tijdens de les kunt u onze computers gebruiken waarop de software natuurlijk is geinstalleerd. Maar u mag ook uw eigen laptop meenemen.

Tijdens oefenen thuis / op het werk

De training wordt per uur geboekt waarbij u kunt opgeven wat u wilt leren. Denk aan veilig internetten, downloaden van bestanden, het beveiligen van uw computer en veel meer. U boekt training per uur en geeft aan wat u wilt leren. Zo traint u effectief en gaat er geen kostbare tijd verloren. Hieronder wat ideeen.

Zoeken en vinden

Bijna iedereen heeft wel van Google gehoord: dit is een zoekmachine. U gebruikt hem om in pagina's op het internet te zoeken naar bepaalde informatie. Maar hoe zoekt u slim? Hoe hebt u de grootste kans op het vinden van de gezochte informatie? U kunt hier leren hoe u zoekmachines effectief inschakelt.

Sociale media: Facebook training

De meeste mensen hebben tegenwoordig van Facebook gehoord. Als u nog niet weet hoe dit werkt en welke instellingen handig zijn kan het slim zijn even iemand in te schakelen die u hierin snel wegwijs maakt. Zo voorkomt u dat uw Facebook account wordt gekraakt of dat u per ongeluk meer deelt dan u lief is.

Email training

Een van de meest voorkomende functies die men op de computer gebruikt is het 'internetten' en mails verzenden. Maar hoe doet u dat veilig? Waar let u op? Hoe kun je inschatten of een website 'gevaarlijk' is en welke mails maak je open of juist niet? Alles komt aan bod tijdens een internet cursus.

 

Kennismaken met de 'browser'

Veel mensen weten niet wat de 'browser' is, het is dus handig dat we hierop ingaan. Het is het programma waarmee u webpagina's bekijkt op internet. Dit programma heeft diverse instellingen en om zoveel mogelijk plezier te hebben van uw internetervaring.

Downloaden en bestanden opslaan

Downloaden zult u redelijk vaak doen. Niet alleen door op een knop te drukken. We gaan kijken naar wat er achter de schermen gebeurt en waar u op dient te letten.

Plug-ins installeren

Plug-ins kunnen handig zijn maar ook akelige gevolgen hebben. U krijgt van uw docent te horen welke slim zijn en niet en hoe u ze kunt verwijderen. Of installeren.

 

Reviews van deze cursus

Met mijn kindjes

Fijn om met mijn kindjes te kunnen komen. Leuk om te zien hoe alles wordt uitgelegd. Heel begrijpelijk en voor mammie ook goed voor de meer 'technische' achtergrond. Prima training, heel efficiënt en menselijk.
Georgette N.

Eindelijk

Ik durfde internet nooit aan te zetten maar nu gaat het heel goed. Ik e-mail zelfs eindelijk naar mijn kleinkinderen! Ik kom terug om te leren hoe ik foto's in mails kan plakken.
Mevrouw van Maerle

Da net

Finally! Online and loving da net!
Gina F.

Programma gedownload

Het is gelukt en ik ben het niet kwijtgeraakt! Ik ben heel blij, ik kan nu alles vinden.
Astrid V.

Geeneens moeilijk

Wat zag ik er altijd tegenop, ik was altijd bang dat ik een virus zou krijgen. En dat het moeilijk was. Maar ik heb nu een internetabonnement en ik internet. Het is geeneens moeilijk!
H. Veltman

Snel contact?

HotMail en Gmail plaatsen onze reactie vaak in een verkeerde map of verwijderen hem. Bel ons als u geen snelle reactie ontvangt.

Naam


Vul uw naam in.

Emailadres


Vul uw email adres in.Ongeldige opmaak.

Vul uw reactie in


Vul een reactie in.

Liever bellen?
Dat kan natuurlijk ook.
020 6820080

Ik schrijf
me in!

Terug naar boven