Grafisch ontwerp: brochure, poster, boekomslag
Illustrator, Photoshop, webdesign, grafisch vormgeven

U bevindt zich hier: HOME > Grafisch ontwerp

Cursus en training in Amsterdam: LearningtrainEnglish courses Illustrator, Photoshop, Dreamweaver, Flash, Microsoft training

Grafisch ontwerp: logo, brochure, boekomslag & meer
U kunt het bij ons leren maken maar we ontwerpen met veel plezier ook nog steeds zelf

Illustrator cursus artwork, tekenen met Illustrator

Het perfecte Ontwerp
Van logo, visitekaartje, illustratie

We leggen de cursisten uit hoe ze zelf boeken, tijdschriften en brochures kunnen opmaken. Maar sommige klanten hebben daar geen tijd voor of hebben er de kennis niet voorin huis. Voor dit soort werk kunt u ons ook inhuren. Of het nu om een jaarboek gaat, een poster, een opmaak voor een boek: u kunt op ons rekenen.

Er is bovendien genoeg kennis in huis om teksten in het Nederlands, Frans en Engels te kunnen checken.

Grafisch werk in uitvoering

We geven les in grafische vormgeving. Dit betekent dat we het zelf ook doen. En we nemen (leuke) externe opdrachten graag aan.

Neem contact op voor meer informatie. Hieronder kunt u lezen wat voor werk we voor u kunnen doen in Illustrator, Photoshop of InDesign. Zelfs Acrobat zaken zijn mogelijk.

Lees ook de algemene voorwaarden voor grafisch ontwerp, conform de voorwaarden van de Auteurswet van 1912.

Tarieven

De tarieven zijn natuurlijk niet zo 123 af te geven het ligt aan de omvang van de taak. Bel dus voor informatie of stuur een mail naar . We zullen dan bespreken wat voor u nodig is wat u wilt en wat de mogelijkheden zijn.

Rechten

Op gebruik van elk ontwerp is de Nederlandse auteurswet van 1912 van toepassing. Zie ook onze algemene voorwaarden Grafisch.

Graag zelf leren?

Illustrator Cursus
Cursus Photoshop
Cursus InDesign en Grafisch Ontwerp

Cursisten aan de slag

Onze cursisten kunnen ook grafisch werk verrichten. U kunt contact met ons opnemen en we zullen kijken naar iemand die op dat moment voldoende vaardigheden heeft.

U kunt voor allerlei grafisch ontwerp bij ons terecht. Kijk rond op de website om een idee te krijgen van wat we doen. We geven niet alleen les: we voeren het zelf met veel plezier uit. Of het nu om illustraties gaat, om het ontwerpen van het perfecte logo of om het ontwerpen van een huisstijl: alles kan.

Illustraties

Tekeningen voor medische vakbladen
Illustraties van kinderboeken
Modetekeningen
Illustraties voor boeken en tijdschriften
Illustraties voor educatief materiaal

Lees meer over de illustratiemogelijkheden.

Poster en flyer

Voor een zo groot mogelijk rendement van een actie hebt u een goed ontwikkelde poster of flyer nodig. We ontwikkelen deze snel en vakkundig: tijd is hierbij immers vaak een belangrijke factor. Daarbij houden we uw eigen wensen in het achterhoofd. Tijdens het ontwikkelen van uw huisstijl krijgt u uw eigen ontwerper ;toegewezen. Hij of zij is de persoon die de stijl zal ontwerpen en alle grafische stappen zal zetten die nodig zijn om tot het voor u allerbeste resultaat te komen.

Huisstijl en visitekaartje

Een goed ontwikkelde huisstijl straalt professionele stijl uit. Geen bedrijf kan zonder een huisstijl. We ontwikkelen in samenspraak met u een huisstijl die past bij uw bedrijf. De nadruk van onze ontwerpen ligt in de wereld van de creatieve industrieën. Maar ook andere bedrijfstakken kunnen bij ons terecht.

Een huisstijl voor e-mails en nieuwsbrieven ontwerpen is ook mogelijk. Dit zorgt voor een naadloze aansluiting op uw overige correspondentie.

De cursisten kunnen tijdens hun opleiding tegen een gereduceerd tarief een huisstijl en visitekaartje voor u ontwikkelen. Vraag naar de mogelijkheden hiervoor.

Liever een professionele huisstijl en visitekaartje? Neem contact met ons op voor overleg en een offerte: 020 6820080.

Logo

Een logo dient direct duidelijk te maken waar het om gaat. Een goed ontworpen en gekozen logo zal de herkenbaarheid van het bedrijf immers ten goede komen.

Een logo dient voor alle moderne media geschikt te zijn. Er dient dus voor al deze media een ontwerp te worden ontwikkeld. Een pakkend logo op televisie of in een huisstijl dient de klant te verlokken tot een reactie en interactie.

We ontwerpen logo's voor startende ondernemers en grotere bedrijven.

Cursisten kunnen ook een logo, huisstijl of visitekaartje voor u ontwerpen tegen een gereduceerd tarief. Zij leren van deze opdrachten, u profiteert van een gunstige prijs.

Snel contact?

HotMail en Gmail plaatsen onze reactie vaak in een verkeerde map of verwijderen hem. Bel ons als u geen snelle reactie ontvangt.

Naam


Vul uw naam in.

Emailadres


Vul uw email adres in.Ongeldige opmaak.

Vul uw reactie in


Vul een reactie in.

Liever bellen?
Dat kan natuurlijk ook.
020 6820080

Terug naar boven