Illustrator artwork, vector graphics
adobe cursus amsterdam, gecertificeerde Adobe partner
  • Illustrator artwork, vector graphics
    Adobe Software
  • Contacteer LearningTrain
    Adobe software tijdens uw cursus
  • Photoshop cursus in Amsterdam
    Adobe software voor fotografen, cloud of vast

Gebruik Adobe software voor al uw grafische en webdesign werk: maak graphics met Illustrator, bewerk foto's met Photoshop...

Tijdens uw cursus zult u de software van Adobe nodig hebben om thuis of op het werk uw huiswerk te maken of om daadwerkelijk uw werk te kunnen uitvoeren. U kunt een trial (proefversie) gebruiken of de software kopen. Hier of bij een ander, dat maakt niets uit.

U kunt losse software pakketten kopen zoals Illustrator, Photoshop of InDesign. U kunt ook investeren in een complete suite waarin programma's worden gecombineerd of een pakket nemen speciaal voor fotografen.

U kunt een trial (proefversie) van de software die u tijdens uw cursus nodig hebt downloaden. Deze was altijd een maand te gebruiken: zo had u de tijd om te kijken of de software bevalt. Tegenwoordig duurt de trial nog maar een week.

Creative Cloud Software

Creative Cloud software, complete applicaties (apps)

Adobe software

U kunt bij ons terecht voor de licensies van Creative Cloud. En natuurlijk kunt u ook alle software eerst uitproberen.

Met de Adobe Cloud software hebt u overal waar u maar wilt toegang tot uw werk. Het is zelfs mogelijk om uw werk met anderen te delen zodat zij er met u aan kunnen werken.

De Cloud software zult u moeten downloaden en installeren, ondanks wat het woord 'Cloud' suggereert staat de software op uw eigen computer.

Licensies en trials

Tarieven en meer informatie vindt u op de Adobe website. En natuurlijk kunt u via ons bestellen. We zijn gecertificeerd Adobe partner.

Abonnementen

Abonnementen voor Adobe software

Creative Cloud: abonnementen

Voor zowel de volledige Adobe Cloud suites als de individuele software (applicaties oftewel 'apps') uit de suites sluit u een abonnement af bij Adobe.

Dit abonnement is 1 jaar geldig. In dat jaar hebt u de volledige toegang tot de software en kunt hem op 2 computers installeren en gebruiken. Zo bent u op het werk of thuis én onderweg verzekerd van toegang vanaf uw vaste machine of laptop.

Tips

Wilt u de trial downloaden voor gebruik tijdens de cursus?
Lees de software installatie taal tips.

 

Internetverbinding nodig?

Adobe software: internet verbinding

Internetverbinding?

U hebt voor de Cloud software geen internetverbinding nodig, de naam 'Cloud' is wat dat betreft verwarrend. U kunt werken zonder internet verbinding maar u zult om de zoveel tijd wel toegang nodig hebben zodat Adobe uw gebruik van de software kan verifiëren.

Natuurlijk is ook internetverbinding nodig om te checken of er nieuwe versies beschikbaar zijn.

 

 

Losse applicaties (apps)

WIFI, faciliteiten bij LearningTrain

Losse pakketten

Losse applicaties ('apps'...) zijn bijvoorbeeld Illustrator, Photoshop of InDesign en natuurlijk ook Dreamweaver en Animate. U kunt deze los kopen zonder dat u vast zit aan de complete Creative Cloud Suite.

Losse apps zijn met name handig als u maar een enkel programma nodig hebt om uw taken uit te voeren. Dan bent u een stuk goedkoper uit.

Losse pakketten zijn inclusief

Altijd de nieuwste versie van uw applicatie
Toegang tot cloud functies
Typekit-desktop en weblettertypen
ProSite portfolio website
20 GB cloud opslag

Taal: vele talen mogelijk

Windows en Mac
€ 20,32 exclusief BTW per maand
€ 24,59 inclusief 21% BTW

U dient de software voor een jaar af te nemen, u kunt niet een abonnement voor een of enkele maanden afsluiten. U kunt per maand betalen of voor het hele jaar vooruit betalen.

Complete suites

Catering bij LearningTrain

Suites

U kunt met een abonnement op een volledige suite gebruik maken van onder andere Illustrator, Photoshop, InDesign, Dreamweaver en Animate maar ook van video editors. U kunt dit vergelijken met de vroegere Master Collection.

Volledige suites zijn bovendien meer rendabel als u meer dan drie apps nodig hebt: drie losse apps zijn duurder dan de complete suite.

Volledige suites zijn inclusief

Altijd de nieuwste versie van de totale Cloud
Toegang tot Cloud functies
Typekit-desktop en weblettertypen
ProSite portfolio website
20 GB cloud opslag

Taal: vele talen mogelijk

Windows en Mac
€ 50,82 exclusief BTW per maand
€ 61,49 inclusief 21% BTW

U dient de software voor een jaar af te nemen, u kunt niet een abonnement voor een of enkele maanden afsluiten. U kunt per maand betalen of voor het hele jaar vooruit betalen.

Photoshop voor fotografen

computers en software, Adobe

Fotografen

Fotografen zijn speciale klanten voor Adobe. Zij gebruiken Photoshop en LightRoom. Daarom is voor hen een aantrekkelijk combinatiepakket gemaakt: Photoshop en Lightroom zitten beide in dit pakket.

Photoshop is iets minder uitgebreid en daarom dus ook goedkoper dan normaal. Er zitten wat minder functies in. Vergelijk dit op de Adobe website.

De fotografen versie is inclusief

Altijd de nieuwste Photoshop versie
Altijd de nieuwste Lightroom versie

Taal: vele talen mogelijk

Windows en Mac
€ 10,16 exclusief BTW per maand
€ 12,29 inclusief 21% BTW

U dient de software voor een jaar af te nemen, u kunt niet een abonnement voor een of enkele maanden afsluiten. U kunt per maand betalen of voor het hele jaar vooruit betalen.

De installatie taal

Catering bij LearningTrain

Tips over de taal van installatie

Engelstalige hulp

In de toekomst zult u vast dingen willen opzoeken over uw software. De fora voor hulp zijn meestal in het Engels. Het is handig om dan de correcte termen te kunnen gebruiken. Met een anderstalige versie van de software moet u deze eerst opzoeken.

Helpdesk

De Adobe helpdesk voor vragen nadat u de software hebt aangeschaft wordt bemand in India. Dat houdt in dat u meestal in het Engels hulp krijgt en vragen zult moeten stellen. Slim als u dan de Engelstalige software hebt: zo ziet u meteen wat wordt bedoeld.

Uitwisseling van bestanden

Als u veel bestanden moet uitwisselen met collega's in andere landen, wat in de mode vaak het geval is, is het slim om de Engelstalige versie te nemen. U hebt dan dezelfde versie en kunt beter overleggen.

Particulieren en bedrijven

computers en software, Adobe

Hoeveel licensies?

Particulieren

U kunt de software zelf makkelijker regelen dan ooit. Als particulier gebruiker bent u zo beter af dan als u het in een winkel koopt of via LearningTrain. Uw licensie komt op uw eigen naam en u bepaalt wat u wilt kopen, niets wordt door LearningTrain beheerd.

Bedrijven

Bedrijven kunnen volumelicensies kopen, deze kunt u via ons bestellen. U kunt zo voordelig voor veel seats een licensie aanschaffen.
Dit is alleen aantrekkelijk voor bedrijven waar veel licensies voor nodig zijn, vanaf 50 stuks.

 

 

 

^

contact