Illustrator artwork, vector graphics
adobe cursus amsterdam, gecertificeerde Adobe partner
 • Illustrator artwork, vector graphics
  Copyright: onze illustraties zijn beschermd
 • Contacteer LearningTrain
  U mag ze zonder onze toestemming niet gebruiken
 • Illustrator expert cursus in Amsterdam
  We maken ook illustraties in opdracht, neem contact op
 • Illustrator cursus in Amsterdam
  We ontwerpen logo's en alle nodige graphics
 • Photoshop cursus in Amsterdam
  We hebben onze eigen tekenstijl

Copyright op LearningTrain materiaal

 

Copyright

De Illustraties op deze website, de boeken van uw cursus en opleiding, de website zelf, en alle nodige toebehoren zijn allemaal vanaf nul gemaakt door LearningTrain. Er geldt dus copyright op.

Op alle illustraties op deze website en ook op alle illustraties in ander LearningTrain materiaal, inclusief lesmateriaal, rust copyright. Het is niet toegestaan welke inhoud dan ook te gebruiken voor eigen gebruik, commercieel of niet commercieel.

Het is niet toegestaan op welke manier dan ook LearningTrain illustraties en ander materiaal tentoon te stellen of te verspreiden. Elk ongeoorloofd gebruik van de beelden kan leiden tot een boete. De rechten op al het geproduceerde werk vallen onder het Nederlandse recht en het internationaal intellectuele eigendom.

 

 

Illustraties & fotocollages

illustrator illustratie

Alle illustraties op de website zijn vanaf nul in Illustrator gemaakt door de oprichter van LearningTrain. Met veel plezier en inzet. Ze worden ook gebruikt voor het lesmateriaal. De oprichter geeft zelf ook les: u leert het dus van iemand die weet hoe het moet.

Elke knop, elke illustratie, de achtergronden en al het artwork dat u op deze website ziet is door de oprichter gemaakt. Er zijn géén standaard illustraties gebruikt en geen stock materiaal. Waarom standaard illustraties gebruiken als je ze lekker zelf kunt maken?

De illustraties op de website kunnen ook in uw lesboeken staan; de meesten zijn voorbeelden die in de lesboeken te vinden zijn zodat u dit ook kunt leren maken. Omdat het lesmateriaal vaak wordt bijgewerkt is het mogelijk dat u nieuwere voorbeelden treft: dat is alleen maar leuker natuurlijk.

Fotocollages

illustrator illustratie

De fotocollages zijn eveneens gemaakt door de oprichter van LearningTrain. En ook hiervoor geldt: u gaat alles dus ook weer leren van iemand die echt weet hoe alles werkt.

De collages zijn gemaakt in Photoshop, het zijn samengevoegde beelden die gemaakt zijn met foto's van bevriende fotografen en met gratis beeldmateriaal, waarvan u in veel gevallen ook de bron leert kennen zodat u er tijdens de cursussen mee kunt werken.

Graag iets gebruiken?

Wilt u toch graag een van de illustraties gebruiken stuur dan een naar LearningTrain.

Illustraties in opdracht

U kunt ook illustraties in opdracht laten uitvoeren. Lees meer over opdrachten laten uitvoeren of neem direct contact op: stuur een naar LearningTrain.

 

 

Rechten en gebruik door klanten

Op alle lesmateriaal en toebehoren dat door LearningTrain is ontwikkeld rust copyright.

In het materiaal wordt een kleurmethode gebruikt die is gedeponeerd bij BOIP en bovendien aan Adobe is verstrekt. Het is niet toegestaan deze methode in te zetten voor eigen gebruik.

Het is niet toegestaan om enig materiaal van LearningTrain te gebruiken als u geen klant bent van LearningTrain en als klant geen toestemming hiervoor hebt verkregen. Bovendien is lesmateriaal en ek ander materiaal strikt beperkt tot de cursist of andere klant aan wie het is verstrekt.

Verspreiding en aanpassing

Het is niet toegestaan om enig LearningTrain materiaal te verspreiden op welke manier dan ook. Dit houdt in en beperkt zich niet tot digitale methodes van verspreiding, vermeerdering en aanpassing.

Alle rechten zijn vastgelegd conform de Europese en internationale richtlijnen, schendingen zullen worden beboet.

^

contact