Financiering van uw Illustrator cursus, Photoshop of InDesign cursus, grafisch vormgeven opleiding of webdesigner opleiding
adobe cursus amsterdam, gecertificeerde Adobe partner
  • Illustrator artwork, vector graphics
    Financiering van grafisch vormgeven en multimedia
  • Illustrator artwork, vector graphics
    Grafisch vormgeven en multimedia
  • Contacteer LearningTrain
    Financiering van uw cursus

Een cursus volgen als u een uitkering hebt, financiering door uwv of a&o fonds voor de grafimedia

Iedereen kan een cursus volgen. Ook als u momenteel zonder werk zit of in een uitkeringssituatie of misschien de Wajong. Het is zelfs mogelijk om een cursus te laten subsidiƫren door het Europese fonds van de grafimedia.

Daarnaast kunt u ook gespreid betalen. Lees de informatie hieronder om te weten wat mogelijk is voor de financiering en betaling van uw opleiding of cursus. Vragen? Neem gerust contact op: 020 6820080.

Een cursus vergoed door UWV
Reintegratie bureau's
En stimulatie bureau's

Amsterdam LearningTrain contact

UWV

In sommige gevallen vergoedt het UWV een cursus of zelfs een complete opleiding. Overleg met uw werkcoach en/of arbeidsdeskundige om te zien of u in aanmerking komt voor vergoeding.

Als dit akkoord is zult u het UWV meestal een offerte moeten overhandigen. Als de offerte akkoord is worden ons de nodige documenten gestuurd en kunt u aan de slag.

Neem contact op met het UWV om te weten of u voldoet aan de eisen voor vergoeding.

Reintegratiebureau's

Deze nemen vaak het traject op zich om u te begeleiden naar een werkzame toekomst met meer perspectief. Uiteindelijk wordt uw omscholingsverzoek ook bij het UWV neergelegd, de bureau's helpen hierin bemiddelen en kunnen maatwerk leveren om u zo goed mogelijke scholing aan te bieden.

Van LearningTrain uit geldt dat iedereen wordt aangenomen die in een groep kan werken. Extra aandacht is mogelijk, ook voor curisten die het bijvoorbeeld spannend vinden om een tijd lang in een groep te moeten werken.

Een cursus vergoed door A&O Fonds
Vergoeding bij werkzaamheid in de
Grafische Industrie

Contact smartphones telefoon, email

A&O fonds grafimedia

Het A&O Fonds van de Grafimedia subsidieert al jaren onze cursussen en opleidingen: we zijn immers gespecialiseerd in cursussen en opleidingen voor de grafimedia.

Deze vergoeding is van toepassing als u al werkzaam bent in deze branche, u bent bijvoorbeeld drukker en wilt leren hoe Illustrator werkt, of u bent grafisch vormgever en wilt meer over Desktop Publishing en drukprocessen leren. Het is ook mogelijk dat u als drukker vaak de vraag krijgt om een tijdschrift op te maken: zo kunt u InDesign leren gebruiken.

Neem contact met het A&O Fonds op om te weten of u in aanmerking komt voor subsidiƫring en of er subsidie mogelijk is: de regels veranderen vaak.

Lees daarom meer over het A en O Fonds of lees meer in dit subsidie overzicht.

Create Your Future fonds

Via het Create Your Future fonds kunt u ook subsidie aanvragen. Ook dit loopt via het GOC. U dient aan bepaalde voorwaarden te voldoen en vindt hier alles over op de pagina van dit fonds.

Gespreide betalingen
Mogelijk bij opleidingen
Of bij vooruitbetaling van cursus

routebeschrijving

Termijnen

U kunt opleidingen in termijnen betalen. Omdat cursisten die dit willen het vaak al moeilijker hebben betaalt u per termijn niks bij.

Grafisch Vormgeven Opleiding
& Webdesigner Opleiding

U kunt normaal gesproken in drie opeenvolgende maandelijkse termijnen betalen.

Grafisch Vormgeven Opleiding PRO

U kunt normaal gesproken in vier opeenvolgende maandelijkse termijnen betalen.

Illustrator Opleiding & Photoshop Opleiding

U kunt normaal gesproken in twee maandelijkse termijnen betalen.

Losse cursussen

U mag ook deze in bepaalde gevallen in termijnen betalen: u betaalt de cursus eerst af en doet vervolgens mee.

Neem contact op

Direct met A&O Fonds

U kunt contact opnemen met het A&O fonds voor Grafimedia (zie boven). Zij kunnen u de geschikte documenten geven om in te vullen en voor subsidie in aanmerking te komen.

LearningTrain kan niet adviseren of middelen: u moet echt bij het A&O Fonds zijn omdat zij altijd op de hoogte zijn van de meest recente ontwikkelingen.

Vergoedingen

Preferred Partners & anderen

Het fonds werkt met 'preferred suppliers'. Van andere 'suppliers' (zoals LearningTrain) worden ook cursussen vergoed, zij staan alleen niet in de normale lijst. U dient dit aan te geven.

Download direct via de website van het A&O Fonds (u bent beter af bij de bron) de nodige formulieren.

Wilt u meer weten over de subsidiemogelijkheden dan kunt u contact opnemen met het A&O Fonds zelf. U kunt daar ook documenten downloaden om subsidie aan te vragen.

Voorbeelden

DTP-ers

Bent u full-time werkzaam in een drukkerij of bent u free-lance DTP-er? U komt in aanmerking voor subsidie.

Grafisch Vormgever

Bent u grafisch vormgever en wilt u meer weten van bijvoorbeeld Illustrator of webdesign leren? U komt in aanmerking voor subsidie.

ZZP-er in grafische sector

Als zelfstandig ondernemer in de grafische sector komt u ook in aanmerking voor subsidie als u voldoende opdrachten kunt aantonen.

 

 

 

^

contact