Illustrator artwork, vector graphics
adobe cursus amsterdam, gecertificeerde Adobe partner
 • Illustrator artwork, vector graphics
  Neem gerust contact op
 • Contacteer LearningTrain
  We horen graag van u
 • Photoshop cursus in Amsterdam
  Stel al uw vragen, iemand kan u helpen

Over LearningTrain
 

Over LearningTrain
Een woord van de oprichter

Achtergrond, geschiedenis &
Missie

LearningTrain is in juni 2003 opgericht.

Het doel was, en is nog steeds, om mensen nieuwe vaardigheden te leren om, zo onafhankelijk van derden mogelijk, high-end werk aan te kunnen in de grafische en web sector.
Lees hieronder door.

Leermethodes

We richten ons op echt uitleggen hoe u Adobe software kunt gebruiken. Dit betekent een meer 'schoolse' aanpak en vooral ook 'zoek even niks op YouTube op'. De lessen van uw docent, in combinatie met de lesboeken, huiswerk, en huiswerkcorrecties, zijn perfect om vaardigheden te leren waar u echt iets aan hebt in plaats van dat u snelle YouTube trucjes leert.
Onze intensievere benadering en respect voor de mogelijkheden van de cursisten zorgt hierdoor voor een betere leermethode.

Groepen, groepsgrootte, en hulp tussen lessen door

Er wordt bewust géén reclame gemaakt: de groepen zijn hierom kleiner en persoonlijker. Zo wordt de training optimaal gericht. Dit helpt niet alleen de deelnemers maar ook de docent: de opleidingen en cursussen bevatten huiswerk dat persoonlijk wordt gecorrigeerd en gereviseerd zodat cursisten zoveel mogelijk leren. Dit betekent dat het nakijken van huiswerk en corrigeren hiervan veel tijd kan kosten.

Hulp tussen lessen door

Hulp tussen lessen door gaat altijd via email; dit is een mooie manier omdat u later alles nog kunt nalezen. Hulp via telefoon is alleen mogelijk als u dringend hulp nodig hebt; de telefoon wordt bemenst door docenten en dit betekent dat uw telefoontje tijd wegneemt van een andere cursist of groep. Maar wees gerust; een telefoontje is echt zelden nodig omdat de boeken en lessen erg duidelijk zijn.

Affiniteiten

Vanwege het bijzondere begin van LearningTrain is er extra affiniteit met het volgende:

 • Creativiteit
 • Professionele ontwikkeling
 • Gemotiveerde missie om iedereen te voorzien van scholing
 • Zwakkeren & vluchtelingen
 • Vrouwenonderdrukking & vrouwenmishandeling
 • Gelijke rechten voor iedereen, ongeacht geslacht, achtergrond, sexuele voorkeur en andere persoonlijke overtuigingen
 • In de internationale groepen: interesse in elkaars achtergrond en cultuur

 

Woord van de oprichter

Toen ik met LearningTrain begon had ik een missie: ik wilde mensen helpen zodat ze een beter leven zouden krijgen, zich nuttig zouden voelen en nieuwe vaardigheden konden ontwikkelen om dat voor elkaar te krijgen. Toen ik begon kwam ik zelf net uit een moeilijke periode in mijn leven. Het werk gaf me positieve energie en werken met de cursisten gaf me veel plezier.
Mijn doel was om genoeg te verdienen om voor de rest van mijn leven de noodzakelijke dingen te kunnen bekostigen. Ik hoef geen luxe dingen dus mijn wensen zijn bescheiden. Zodra ik dat zou hebben wilde ik gratis les gaan geven. Nou ja... wel met een voorwaarde! Ik wil namelijk heel graag de cursussen en opleidingen gratis aanbieden op de volgende manier: de uren die ik in jou als cursist steek steek jij vervolgens in het helpen van anderen. Je mag daarvoor dan in dierenasiels werken, in bejaardentehuizen, je kunt plantsoenendienst doen of vluchtelingen gaan helpen. Zolang het maar niet 'in je straatje past' en je dus echt iets heel anders doet dan je gewend bent.
Ik ben nog niet zover om dit te kunnen aanbieden en misschien gaat het ook wel niet lukken, maar het is wel mijn missie om mijn steentje bij te dragen om de wereld een stuk fijner en mooier te maken.

 

 

 

^

contact